Μια νέα δεκαετία…

Το 2023 είναι η χρονιά, που η Quidro γίνεται δέκα ετών.

Ξεκινήσαμε το 2013, ένα εξαιρετικά φιλόδοξο project, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε μια ιδιαίτερη αγορά όπως είναι αυτή της ελληνικής περιφέρειας, και ειδικότερα εκείνη της Λέσβου, χωρίς όμως να μένουμε «περιορισμένοι» σε αυτή.

Όλο αυτό το διάστημα είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με δεκάδες πελάτες απ’ όλη την Ελλάδα και σε project στα οποία ενώσαμε τις δυνάμεις μας με συνεργάτες, εξαιρετικούς επαγγελματίες από τον χώρο της διαφήμισης, της οπτικής και online επικοινωνίας και όχι μόνο.

Μέσα σε αυτά τα project και τις συνεργασίες πήραμε αρκετά μαθήματα, κερδίσαμε γνώσεις και εμπειρία, που επενδύουμε στον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Με βάση αυτή την εμπειρία, αλλά και με συνεχή προσπάθεια εξέλιξης και απόκτησης νέων γνώσεων και εργαλείων, ξεκινάμε αισιόδοξα μια νέα δεκαετία.

Το ξεκίνημα αυτό το συνοδεύουμε μια μεγάλη αλλαγή και στην εικόνα μας: από το λογότυπο που αποτυπώνει πιο ξεκάθαρα την minimal, bespoke και “360” προσέγγιση, που ακολουθούμε στα project που αναλαμβάνουμε, έως και τις χρωματικές μας παλέτες.

Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι πως αυτό το ξεκίνημα συνοδεύεται και από μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα project που βρίσκονται σε εξέλιξη και νέες συνεργασίες, που ξεκινούν, για τις οποίες θα έχουμε να γράψουμε περισσότερα το επόμενο διάστημα!

Στα επόμενα δέκα χρόνια λοιπόν!